Özsüt’ün yepyeni yaz menüsü

Özsüt’ün yepyeni alışkanlıklar kazandıracak yaz menüsü Mayıs itibarıyla masalarda…

Özsüt’ün yepyeni yaz menüsü
Özsüt’ün yepyeni yaz menüsü
GİRİŞ 24.05.2016 16:08 GÜNCELLEME 24.05.2016 16:08

Doğal malzemeler ve özenle hazırlanan klasikleşmiş Özsüt tatlarına bu yaz farklı tarifler de ekleniyor. Ödüllü şef Yunus Emre Akkor imzalı kahvaltı menüsü, ‘Şekersiz’ hafif ürünler, rengarenk, zarif ve nefis pastalar, günün her saatine uygun pratik atıştırmalıklar ve özellikle çocukların kalbini fethedecek farklı dondurma sunumları bu menüde bir araya geliyor. Yaza yeniliklerle dolu taze bir başlangıç yapmak için, siz de Özsüt’ü ziyaret edebilirsiniz.

Havalar iyice ısınırken, Özsüt’te de leziz mi leziz yaz menüsüne geçiş vakti geldi. Baharın ve yazın tüm renklerini yansıtan farklı tarifler ve sürpriz lezzetler ile yeni menü, Mayıs itibarıyla masalarda yer almaya başladı.

Yunus Emre Akkor imzalı yepyeni kahvaltı

Özsüt, kahvaltı menüsü için ödüllü şef Yunus Emre Akkor ile işbirliği yaptı. 20 yıllık deneyimi ve yemek araştırmaları ile Osmanlı ve Ortadoğu mutfakları üzerine uzmanlaşan Akkor, başka hiçbir yerde tadamayacağınız Anadolu’ya özel lezzetlerle hazırlanan zengin bir kahvaltı menüsü oluşturdu.

Sadece ‘Şekersiz’ değil, hafif ürünler

Özsüt, ‘light’ ürünlerin en sağlıklı içeriğe sahip olmalarına özen gösterdi. Tariflerde yapay tatlandırıcılar değil, stevia bitkisi yani şeker otu kullanılmaya başlandı. Özsüt’ün ‘hafif’ lezzetler ailesi glutensiz, şekersiz ve unsuz özelliklere sahip 7 farklı ürüne kavuştu.

Yeni Valrhona lezzetleri, pratik atıştırmalıklar, eğlenceli dondurmalar

Özsüt rengarenk meyvelerle ve dünyanın en lezzetlisi kabul edilen ünlü çikolata markası Valrhona’nın özel ürünü Dulcey çikolatası ile yaza çok yakışan yeni pasta tarifleri oluşturdu.

Dondurmalarına ise yeni lezzetler ekledi. Şimdi ekler, waffle ve mini tartoletler gibi klasikler Özsüt’te dondurma ile buluşuyor. Yeni dondurma çeşitleri arasında, içinde kurabiye parçaları bulunan Cookie Black Dondurma ve Valrhona’nın özel çikolatası ile yapılan Dulcey Dondurma yer alıyor. Minik misafirler için hazırlanan yeni lezzetlerin en ilgi çekicisi ise eğlenceli Yuppi.

Yumuşacık hamuru ve farklı çeşitleriyle Örgü Çörek de günün her saatine uygun pratik bir atıştırmalık olarak yeni lezzetler içinde yerini alıyor. Her biri el yapımı olarak üretiliyor.

Her mevsim değişmeyen tek şey doğallık ve özen

Özsüt’te günlük taze çiftlik sütünün kullanıldığı tatlılar halen geleneksel yöntemlerle hazırlanıyor. Meyveler ve yemişler Anadolu’nun dört bir yanından taptaze toplanıyor. Özsüt Osmanlı mutfağının sırlarını ve günümüzün yaratıcı tatlarını aynı çatı altında buluşturuyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL