Suşi ustası Türk ABD’de en iyi aşçı seçildi

Türk suşi ustası Onural, ABD genelinde yılın en iyi aşçılarını sıralayan yayın kuruluşu "Best Chefs America"da ilk sırada yer aldı.

 Suşi ustası Türk ABD’de en iyi aşçı seçildi
Suşi ustası Türk ABD’de en iyi aşçı seçildi
GİRİŞ 11.01.2016 08:31 GÜNCELLEME 11.01.2016 08:31

ABD'de kendi restoranında aşçılık yapan Türk suşi ustası Engin Onural, ABD'de yılın en iyi aşçılarını sıralayan yayın kuruluşu "Best Chefs America"nın (BCA) 2015 listesinde ilk sırada yer aldı.

Onural, ödülün kendisi için özel bir yeri olduğunu belirterek, "10 senedir bu sevdanın peşinde gece-gündüz çalışıyorum. Bu ödülün benim için çok özel ve ayrı bir yeri var. Kendimi her zaman Türkiyemin gönüllü kültür elçisi olarak görmüşümdür. Bugüne kadar elimden geldiğince ülkemi en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum" dedi.

Bu ödülle çıtasının otomatik olarak yükseldiğini belirten Onural, "Bundan sonra daha da iyi olmam gerek. Müthiş motive edici" ifadesini kullandı.

Los Angeles yakınlarındaki Palm Desert'taki restoranı The Venue'nun 2011, 2012, 2013 ve 2015’te "En İyi Suşi Restoranı" ödüllerinin sahibi olduğunu anlatan Onural, "İnşallah 2016’da da aynı ödülün sahibi olacağız" dedi.

YORUMLAR 1
  • saban 8 yıl önce Şikayet Et
    sushi ve turkiye kultur temsilciligi... hmm..
    Cevapla