Ünlü işletmeci restorancılığın sırrını paylaşacak

Restorancılığın kitabını yazan ünlü işletmeci Ramazan Bingöl şimdi de restoran&cafe işletme danışmanlığı hizmetine soyundu.

Ünlü işletmeci restorancılığın sırrını paylaşacak
Ünlü işletmeci restorancılığın sırrını paylaşacak
GİRİŞ 28.10.2015 13:11 GÜNCELLEME 28.10.2015 13:15

"Restoran İşletmeciliği – Restoranlar ve Lokantalar Nasıl Yönetilir" isimli kitapların yazarı ünlü işletmeci Ramazan Bingöl restoran&cafe işletme danışmanlığı hizmetine soyundu.

İşletme yöneticiliği, marka ve pazarlama alanlarında eğitim ve seminerler veren, alanındaki uzmanlığıyla adından sıkça söz ettiren Rb Et Lokantası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Bingöl, yeni kurduğu danışmanlık firması ile kuruluştan idareye, belgelendirmeden, satış ve pazarlama tekniklerine kadar birçok alanda restoran ve cafelerle sektördeki deneyimlerini paylaşarak danışmanlık hizmeti veriyor.

ESERLERİ HAFIZALARA KAZINDI

Restoran işletmeciliği konusunda ülkemizde yayınlanan ilk eser olarak hafızalara kazınan  "Restoran İşletmeciliği – Restoranlar ve Lokantalar Nasıl Yönetilir" isimli kitap, yeni tecrübe ve tekniklerle harmanlanarak bire bir ünlü işletmeci Ramazan Bingöl'ün anlatımıyla işletmelerle buluşuyor. İşletmecilerin raf ve masalarını taçlandıran ilk kitap sonrası harekete geçen Bingöl, "İşçi ve İşveren İlişkileri" isimli ikinci kitabıyla sektöre ve sektöre yatırım yapmak isteyenlere önemli katkılarda bulundu. Her iki kitapta birçok meslek yüksek okulun da okutulmasının yanı sıra, birçok işletmecinin de başucu kitabı haline geldi. Kitapların sektöre etkisi ve yardımı ise danışmanlık hizmetini doğurdu.

PÜF NOKTALARI VURGULAYACAK

İşletmelerin canlı birer varlık olduğunu vurgulayan Ramazan Bingöl, “Sosyal bir kişilik olmak, başarılı olmak için yeter koşul değil. Restoran işletmek istiyorsanız ciddi anlamda işletmecilik bilgisine de ihtiyacınız olacak. Yönetici pozisyonundaki bir kişi; kendini ne kadar iyi geliştirmiş olursa olsun, eğer iyi bir ekip kuramamışsa, başarılı olma şansı da yoktur.” sözleriyle başarılı olmak için gerekli olan püf noktaları vurgularken, işletme kurulumundan , yaşanan sorunların hangi yöntemlerle çözümleneceğine, Stratejik Planlamadan Ürün geliştirmeye, Yönetmelik ve belgelendirmeden İstatistiğe, Pazarlama ve denetime kadar  geniş bir fihristle danışmanlık hizmeti veriyor.

UZUN YILLARIN DENEYİMİNİ PAYLAŞACAK

Hizmetin en önemli özelliği ise uzun yıllardır işletme yöneticiliği yapan Ramazan Bingöl’ün sahibi olduğu işletmenin yönetim politikalarını ve deneyimlerini aktarmasından geliyor.

YORUMLAR 1
  • nilberk 8 yıl önce Şikayet Et
    bence bu lokanta güzel ve büyük
    Cevapla