Gaziantep'in yöresel yemeği Selçuk'ta pişti

İzmir'in Selçuk İMKB Uygulama Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi mutfağına konuk olan Gaziantep Aşçıların Buluşma Noktası Aregala Sınır Tanımayan Şefler Derneği üyeleri burada yaptıkları yöresel yemeklerini katılımcılara ikram ettiler.

Gaziantep'in yöresel yemeği Selçuk'ta pişti
Gaziantep'in yöresel yemeği Selçuk'ta pişti
GİRİŞ 10.12.2013 15:52 GÜNCELLEME 10.12.2013 15:52

Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Fuarına katılmak için Gaziantep'ten gelen 5 usta aşçı, fuar öncesi Selçuk İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinin Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Mutfak Dalı Öğrencilerinin ‘'Mutfak Kültürleri'' Projesi çerçevesinde; Atölye  Çalışmalarına katıldılar. Gaziantepli usta öğretici aşçılar, Okulun mutfağında öğrencilerle birlikte yaptıkları yöresel yemeklerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve tüm katılımcılara ikram ettiler.

Gaziantepli usta aşçılara Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek ve Şube Müdürlerince birer teşekkür belgesi verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek, Selçuk'taki öğrencilere kendi yörelerine özgü yemek çeşitlerini uygulamalı olarak tanıtan konuk aşçılara katılımlarından dolayı teşekkür etti.   Oldukça lezzetli yemeklerini Selçuk'taki öğrencilerle birlikte yapan  Gaziantepli usta aşçıların isimleri şöyle: Executive Chef  Battal Yıldırım, Executive Chef Kadir Erzene, Executive Chef Ali Bedri Çelikhan, Executive Chef İsmet Hızan ve Executive Chef Berat Kadir Çelik.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL