Tek meyve ile sımsıkı bir göbeğe sahip olun!

Bu içecek sayesinde kısa süre içinde daha önceden heberdar olmadığınız karın kaslarınızı fark edeceksiniz.

Tek meyve ile sımsıkı bir göbeğe sahip olun!
Tek meyve ile sımsıkı bir göbeğe sahip olun!
GİRİŞ 10.05.2016 11:20 GÜNCELLEME 10.05.2016 11:20

Kilo verdiren birçok diyet var ama bu diyetlerin sorunu yo-yo diyetleri olmaları yani verdiğiniz kiloları sonrasında fazlasıyla geri almanız. Bu yüzden bu diyet obezler dünyasından kaçış kartınız olacak. Greyfurt diyetinin iki çeşidi var!

Birincisi ve daha sıkı olanı, çok kısa sürede çok fazla kilo verebileceğiniz sadece greyfurt yemeye dayanan bir diyet. Sadece greyfurt tüketmeniz daha sağlıklı ve güzel olmanızı garanti altına alır çünkü düşük kalorili bir diyet olması nedeniyle kan damarlarını etkin biçimde temizlenir. Ayrıca yağ yakma sürecine katkı sağlayan özellikleri de bulunur.

Diğer greyfurt diyeti ise, her öğünden önce greyfurt yemeye dayanıyor. İsterseniz yarım greyfurt yiyebilir, isterseniz greyfurt suyu içebilir, isterseniz fırınlanmış greyfurtyiyebilirsiniz. Her türlü et, balık, yumurta, süt ve süt ürünlerini tüketmekte özgürsünüz. Ayrıca aşırıya kaçmama şartıyla kahvaltı gevreği de yiyebilirsiniz.

Meyve ve sebzeleri dilediğiniz kadar yiyebilirsiniz. Aynı zamanda ekmek tüketiminizi de azaltmalısınız. Malzemenin hazırlanması tamamen size kalmış. Örneğin suda haşlayabilir veya buharda pişirebilir, ızgara yapabilir veya kızartabilirsiniz. Bu diyet yemeği hazırlama şeklinizde herhangi bir değişiklik yapmanızı veya yediklerinizi değiştirmenizi gerektirmiyor.

Bu diyetin süresi sınırsız. Eğer ilk greyfurt diyetini seçerseniz diyetin süresi en fazla iki hafta olmalı. Greyfurt sindirim sürecini ve yağ yakımını hızlandıran enzimler açsından zengindir. Dolayısıyla bu diyeti kilo vermek için mükemmel bir araç haline getiriyor.