Patlıcan kebabı günleri başladı

Ramazan Bingöl Et Lokantası yöresel lezzetleri yaşatıyor.

Patlıcan kebabı günleri başladı
Patlıcan kebabı günleri başladı
GİRİŞ 06.08.2014 16:21 GÜNCELLEME 06.08.2014 16:21


Ramazan Bingöl, suyunun ve toprağının özel olduğu memleket Birecik’ten, dünyanın en lezzetli patlıcanını İstanbul’a getidi. Bu özel patlıcandan yapılan kebabı İstanbullular ile paylaşıyor.

Yöresinden damağınıza…

Son yıllarda katkı maddesi içermeyen, hormonsal takviyeler almayan, yöresinden ürünler bulmak oldukça zor. Özellikle nüfus yoğunluğunun fazla olduğu, tüketimin çoğunlukta olduğu metropollerde. Ancak işini ve hizmeti ciddiye alan Restoranlar hala mevcut. Hatta öyleki bunun için yoğun bir çalışmada söz konusu.

İşte bu restoranlardan biri Ramazan Bingöl Et Lokantası… 2008 yılından bu yana sektöre yatırımlar yapan Ramazan Bingöl mevsimler gıdaları misafirleri ile buluşturmaya da devam ediyor. Ülkemizde hala yerli patlıcanın varolduğu yerlerden biri Birecik. Her yıl mevsiminde getirilen patlıcanlar, emek verilerek elde çekilen zırh kıyma ile birleşince tam bir lezzet şölenine dönüşüyor. Servis edilirken bu lezzete yine Birecik’ten getirilen közlenmiş acı biber eşlik ediyor.

Ramazan Bingöl; “Patlıcanlı Günler”Adı altında her yıl düzenledikleri şölen ile ilgili şunları söylüyor:

 “Patlıcan kebabını en iyi yapan Restoran biziz. Yıllardır insana hizmet veriyoruz. Bu hizmeti gerçekleştirirken yeniliklere ve özelliklede kültürel lezzetlerimizede önem veriyoruz. Bu yüzden özellikle metropolde yaşayan insanlarımız gerçek patlıcanın tadını iyi ellerde icra edilmiş haliyle bilsin istiyoruz. Sınırlı sayıda üretilen patlıcanları toprağından soframıza ulaştırmak her ne kadar meşakketli olsada halka hizmet etmekten mutlu ve huzurluyuz.” …

 Özellikle gençlerin gerçek patlıcanı tatmasının zor olduğu bu zamanda sevdikleriniz ile birlikte bu eşsiz lezzete tanık olmak istiyorsanız mutlaka Ramazan Bingöl Şubelerini ziyaret etmelisiniz…