3 Dakikada pişen makarna!

Yenlikleriyle makarna sektöründe fark yaratan Selva’nın 3 dakikada hazır olan yeni ürünü Şipşak Makarna, bugün The Ritz Carlton Otel’de basına tanıtıldı. Lansman toplantısına pek çok medya kuruluşundan temsilciler ve ünlü yemek yazarları katıldı.

3 Dakikada pişen makarna!
3 Dakikada pişen makarna!
GİRİŞ 27.05.2010 16:13 GÜNCELLEME 27.05.2010 16:13

Selva Gıda Genel Müdürü Mehmet Karakuş, Şipşak’ın ortaya çıkış öyküsünü anlattı:  “Modern hayatın hızına yetişmekte zorlananlar ve dar zamanların telaşına yenik düşenler için yepyeni bir çözüm anlayışıyla yola çıktık ve 3 dakikada pişen Şipşak’ı tüketicilerimizle paylaştık. “ dedi.

Şipşak makarna ile öğrenciler, çalışan bayanlar,  bekar veya yalnız yaşayanlar, vakit problemi yaşayan ve pratik lezzetler arayan herkesi kapsayan geniş bir sosyo ekonomik statü grubuna hitap etmeyi amaçladıklarını belirten Karakuş, Şipşak’la ilgili detayları paylaştı: “Makarna’nın şekil ve kalıp özellikleri sayesinde, sıcak su makarnanın her noktasına çabucak ulaşır, nüfuz eder. Makarnanın su tutma yüzeyi genişletilmiştir. Böylelikle makarnanız daha hızlı pişer ve lezzeti, formu, diriliği, bildiğiniz Selva kalitesinde kalır. Selva Şipşak makarnanın şekilleri ve et kalınlıkları diğer makarnalara göre daha incedir. Bu hem yeni bir damak zevki hem de özellikle çocuklar için kolay yenebilme anlamına gelmektedir.”  dedi.

Toplantıya katılan Beslenme ve Diyet Uzmanı Seçil Kenar ise, Selva Şipşak Makarna’yı sağlık açısından ele aldı:  “Selva’nın sade makarnaları gibi, sadece Anadolu Amber Durum Buğdayı İrmiği ve saf sudan üretilen Selva Şipşak makarna; hiçbir katkı ve koruyucu madde içermez.  Tamamen doğaldır.” dedi.

Kenar konuşmasında Selva Şipşak’ın tok tutan aynı zamanda hafif içeriğini de değerlendirdi:  

“Sade makarnanın %69’u su iken;  Şipşak Makarnanın yaklaşık %73’ü su. Bu özelliğin getirisi olarak; şipşak makarnanın midemizde büyüyüp tokluk hissi oluşturma özelliği sade makarnadan daha fazla oluyor, böylece daha çok kalorisiz su tüketiyoruz. Hem daha tok tutan hem de daha hafif olan Şipşak Makarna sağlıklı beslenmenin altın kurallarına da sadık. Sağlıksız fast-food’lar yerine böyle hızlı ama sağlıklı ürünler tüketmemizde yarar var. Selva Şipşak’ı bir beslenme uzmanı olarak öneriyorum.” dedi.

Toplantıda The Ritz Carlton Çintemani Restaurant’ın Şefi Ali Ronay’ın yaptığı 3 dakikalık Şipşak şov ise büyük ilgi gördü. 3 dakikada Şipşak’ı pişirip soslayarak basın mensuplarına tattıran ünlü şef “ Ne eksik ne fazla 3 dakikada tabaklarınızda. Selva Şipşak Makarna 3 dakikada herkesin işini kolaylaştırıyor. Lezzeti ve kıvamı da oldukça yerinde.  “ dedi.

Çubuk, ince uzun, kalem, dirsek, burgu olarak 5 çeşidiyle tüketicilere merhaba diyen Selva Şipşak, sofralarda pratik lezzetler yaratmak için raflardaki yerini aldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL