Ramazan Bingöl'de engel tanımayan indirim

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne özel Türkiye’de çeşitli kampanyalar düzenlenirken Ramazan Bingöl Et Lokantası’ndan da bir tema geldi.

Ramazan Bingöl'de engel tanımayan indirim
Ramazan Bingöl'de engel tanımayan indirim
GİRİŞ 01.12.2015 13:50 GÜNCELLEME 01.12.2015 15:21

23 yıldır tüm dünyada ve Türkiye’de çeşitli etkinliklerle kutlanan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için duyarsız kalmayan Ramazan Bingöl Et Lokantası, özel indirimler hazırladı.

Engellilerin bir yılının bir gününde unutulmayacak bir ‘tat’ olarak kalacak olan Ramazan Bingöl Et Lokantası’nın birbirinden farklı lezzetleri sosyal sorumluluk için önemli bir örnek teşkil ediyor. Bu yıl gerçekleştirecekleri kampanyanın gelecek yıl ise etkinliğe dönüşmesini isteyen Ramazan Bingöl Et Lokantası, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden ağırlayacakları ‘engel tanımayan’ misafirlerle sohbet, lezzet dolu keyifli bir zaman geçirmeyi planlıyor.

Engelli vatandaşlarımızın her zaman özel misafirleri olduğunu söyleyen Rb Et Lokantası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Bingöl, attıkları bu adımla engelli vatandaşlarımızın damak tadına dokunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Bingöl, heyecanla gerçekleştirdikleri kampanya için yaptığı açıklamada, “Ülkemizin sahip olduğu en önemli değerlerden ikisi; birliktelik ve mutfak kültürü. Bizi biz yapan bu değerleri araya getirmek bizim için oldukça önemli. Bu sebeple böylesine önemli bir günde mutfak kültürümüzün en nadide yemeklerini dostlarımıza özel fırsatlar ile sunuyoruz” sözlerini dile getirdi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne özel Ramazan Bingöl Et Lokantası kampanyaları ile ilgili ramazanbingoletlokantasi instagram hesabından ve www.ramazanbingol.com adresinden bilgi alabilirsiniz.

YORUMLAR 1
  • yorumcu 8 yıl önce Şikayet Et
    etten kesinlikle anlamiyorlar. kahvaltilarinda da zeytin ve peynirin alt kaliteden olanini kullaniyorlar.
    Cevapla