Dönerin ''Ağa''sı günde yarım ton döner satıyor

Açılalı daha 5 yıl olmasına rağmen köklü firmalar ile rekabete girerek sektöre adını yazdıran Ağababa Döner günde yarım ton döner satıyor.

Dönerin ''Ağa''sı günde yarım ton döner satıyor
Dönerin ''Ağa''sı günde yarım ton döner satıyor
GİRİŞ 07.04.2015 06:56 GÜNCELLEME 07.04.2015 15:31

Bir yiyen bir daha yedi, Ağababa Döner'in günlük kapasitesi yarım tona ulaştı. Lezzetinden hiçbir şekilde ödün vermeyen firmanın elde ettiği başarı rakiplerine de adeta parmak ısırtıyor…

Rakipleri işin sırrını kılı kırk yararak saklarken geçtiğimiz aylarda büyük bir cesaretle namı şehir dışına taşmış dönerinin sırrını açıklayarak, bu işin sadece malzemeden de kaynaklanmadığının mesajını veren Himmet Polat, 2010 yılında oluşturduğu Ağababa markası ile döner seven sevmeyen herkesin ağzında unutulmaz bir tat bırakmaya devam ediyor.

ÖRNEK OLACAK BAŞARI

Tabi Himmet Polat'ın gösterdiği bu cesaret sadece dönerdeki sırrı ile de sınırlı değil. 

Rakipleri müşteri kaygısı ve marka bilinirliği yüzünden araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu meşhur caddelerde hizmet vermeyi tercih ederken Polat ise, kendine ve dönerine duyduğu güven ile rakiplerinin aksine Ümraniye'nin İMES bölgesinde özellikle de yaya ve araç trafiğinin oldukça az olduğu bir noktada örnek olacak bir başarıya imza atıyor.

GERÇEK DÖNERİN TADINI UNUTANLARA

X isimler ile mantar gibi türeyen yerlerde yenilen döner yüzünden gerçek dönerin tadını unutanlara kültürel bir misyon da yüklenerek hizmet veren Ağababa Döner, eşsiz lezzetteki döneri, aperatif ikramları, Hatay’dan orijinal olarak getirttiği künefesi ve yemek öncesi ve sonrasında gösterdiği ilgi ile de adeta farkını ortaya koyuyor.

GÜNLÜK YARIM TON

Öyle ki Ağababa'nın dönerde yakaladığı bu eşsiz başarı ve fark günlük kapasiteyi de yarım tona ulaştırmış durumda.

25 YILLIK DENEYİM...

Bu arada Ağababa'nın kuruluş tarihi de sizi aldatmasın. 5 yıldır namı şehir dışına taşmış ve yolu düşen herkeste bağımlılık oluşturmuş dönerinin arkasında Himmet Polat'ın 25 yıllık deneyimi yatıyor. 

TALEP ÜZERİNE GİRDİ

Mutfakta yetişip daha sonra kendi işini kurarak uzun yıllar yemek sektöründe hizmet veren Polat, çok fazla talep gelince yılların deneyimini dönere de aktarmaya karar vermiş. 

ET SARRAFI


Uzun yılların tecrübesi ile bir et sarrafı da olan Himmet Polat dönerinde kullanacağı eti büyük bir özenle kendisi seçiyor. Bunu yaparken yılların deneyiminin yanı sıra bir takım mevsimsel ve bölgesel verileri de işin içine katan Polat, dönerin en önemli kısmında tam anlamıyla nokta atışı yapmış oluyor. Özene bezene seçilmiş etler Polat'ın ellerinde Ağababa'ya özel soslar ile belli bir kıvama getirildikten sonra yine özel pişirme ve kesim tekniği ile servise hazır hale getiriliyor.

400 KİŞİLİK DEV MEKAN

Polat’ın dönerinin yanı sıra kebap ve şişleri ile sıcak yemekleri de meşhur. 400 kişilik dev bir mekanda müşterilerine kapılarını açan Polat, sunduğu birbirinden lezzetli yemekleri ile gelen herkesin karnının doyacağının garantisini veriyor.

Gün içerisinde binlerce kişinin gerçek döneri tattığı Ağababa'da tüm detaylar da en ince şekilde titizlikle hesaplanıyor.



TEK FELSEFESİ: KUSURSUZ LEZZET VE HİZMET

Ticari hayattaki tek felsefesini "Kusursuz lezzet ve hizmet" olarak açıklayan Himmet Polat ne pahasına olursa olsun bu felsefesinden asla taviz vermiyor. Tabi Polat'ın bu felsefesi mutfakta kullanılan malzemeden dekorasyon ve personele kadar mekanın hemen hemen her yerine sirayet ediyor.

TATLILAR YÖRESEL ELLERE EMANET

Ağababa'da kusursuz hizmetin son halkasında ise tatlılar yer alıyor. Bu kısımda tatlı işini tamamen yöresel  ellere teslim eden Polat, künefeyi orjinal haliyle taze bir şekilde Hatay'dan getirterek yemeklerde ve dönerde yakaladığı başarının tatlı ile gölgelenmesini istemiyor.

MAKUL FİYATLAR


Tabii tüm bu lezzetlerin ve hizmetin karşılığı doğal olarak herkesin merak ettiği soruların başında geliyor. Fiyatlar konusunda kaliteden taviz vermeden ama vatandaşın da bütçesine uygun makul fiyatlar çıkartılmış görünüyor. Döneri ile çok ünlü bir yer olduğu için döner üzerinden gidilecek olursa ortalama bir kişi döneri, pilavı, salatası ve içeceği ile 20 TL'ye rahatlıkla doyabiliyor.

Yolunuzun düşmesi halinde güler yüzlü oldukça koordineli bir şekilde çalışan personel ile karşılanacağınız Ağababa Döner'de yemek sonunda ağzınızda, konusu açıldığında eşe dosta anlatacağınız unutulmayacak bir lezzet kalacak.

Son bir dip not; müşterisinden daha fazla nasıl para kazanırım hırsı ile getirdiği çayları dahi adisyona yansıtan işletmelere inat Ağababa'da sınırsız çay ve kahve ikramı yapılıyor.

YORUMLAR 35
  • erol 8 yıl önce Şikayet Et
    Televizyon kanallarında, sunucuların yemek tanıtım programlarında herkesin alamayacağı yemekleri yemeleri çok ayıp ve çirkindir.sadece kanal türk de,dolu dolu anadolu program sunucusu, tanıtım yapıyor milletin önünde yemiyor.böyle olmalı.
    Cevapla
  • hamza 9 yıl önce Şikayet Et
    Acıktırdınız bizi. Yolumuz düştüğünde yer anlatığınız gibi değilse de hesabını sorarız.
    Cevapla
  • selda 9 yıl önce Şikayet Et
    toplum olarak artık et, sadce lokantalarda döner olarak yediğimiz için bu rakamlar normal.. kasapdan et almaya kimsenin gücü yetmiyor artık.. ee haliyle milllet 50-100 gramlık yarım döner yiyip et yediğini sanıyor
    Cevapla
  • Eksen 9 yıl önce Şikayet Et
    Maltepede ki ali ustanin dönerini es geçmemek lazim
    Cevapla
  • şeyda 9 yıl önce Şikayet Et
    Yemekleri ve döner cok güzel memnun kalacaksiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle