Toplantılarınızı eğlenceli hale getirin

Sıkıcı iş toplantılarını keyifli hale getirerek çalışan motivasyonunu artırmayı hedefleyen İş dünyası, toplantılarını Restoranlara taşıdı.

Toplantılarınızı eğlenceli hale getirin
Toplantılarınızı eğlenceli hale getirin
GİRİŞ 22.01.2015 11:09 GÜNCELLEME 22.01.2015 11:09

Renk uyumu ve lezzetli kokusuyla bu toplantı odalarında verim %40 oranında artıyor.

Son zamanlarda gözlemlenen o ki toplantıların kalbi artık restoranlarda atıyor. Sıkıcı ofis ortamlarındansa özel donanımlı, hem göze hemde mideye hitap eden odalar tercih ediliyor. 

Yapılan bir araştırmaya göre ise; bu tarz mekânlarda yapılan toplantıların veriminin ofis ortamında yapılan toplantılara nazaran daha yüksek olduğu gözlemleniyor.

Ramazan Bingöl’de toplantılar daha verimli ve lezzetli 

Zamanla yayılan bu geleneğe restoranlarda personelinden donanım ve mekân dizaynına kadar her şekilde adapte olmuş durumda. Toplantıların ritmini ve ahengini bozacak her türlü uygulamadan kaçınan restoranlarda her biri son teknoloji ürünü toplantı ekipmanları ile donatılıp özel şekilde dizayn edilmiş odalar bulunuyor.

Bu odaları isteyen şirket toplantıları, isteyen ise şık bir akşam yemeği için rezerve ettirebilirken farklı alternatif buluşmalar için de bu odalar dizayn edilebiliyor. 

Ümraniye, Esenler(Giyimkent) ,Bayrampaşa Şubeleri ile hizmet veren Ramazan Bingöl, “İş toplantılarının Şubelerinde oluşturdukları özel VIP odalarda daha keyifli hale geldiğine dikkat çekiyor. Ayrıca Zengin menü seçeneklerinin yer aldığı Şubelerinde toplantı esnasında yemek kokularının iştah açtığını, yeni fikirler ve sağlıklı kararlar alınmasına olanak sağladığını, verilen kaliteli hizmetin toplantıları keyfe dönüştürdüğünü söylüyor. Tüm şubelerinde VIP odaların yer aldığını belirten Ramazan Bingöl, özellikle Şehir ve Yurt Dışından bu odalar için gelen misafirleri olduğunu ayrıca Restoran gelirlerininin %30 ‘unu yine bu Özel odalarda düzenledikleri özel organizasyonlardan elde ettiklerini ifade ediyor.  

Bu odalarda yok yok!

Ramazan Bingöl; özel tasarım avizeleri, altın kaplama servis ekipmanları, Osmanlı dokusunu hissettiren lale motifleri, rahatlığınıza rahatlık katacak koltukları, kendi içlerinde yer alan banyolarıyla, kendinize ait bir zaman diliminde arayacağınız herşeyi bu VIP odalarda bir araya getirmiş. Her biri özel dizayn edilmiş, son teknoloji ürünü toplantı ekipmanları ile ister şirket toplantıları, ister şık bir akşam yemeği, isterseniz sevdikleriniz ve aileniz ile sadece kendinize ait bir mekân…  

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL