'Fıstıklı Steak Köfte' denemek ister misiniz?

Türk mutfağının önemli yemeklerinden biri olan köfte, usta ellerde farklı yorumlanıyor.

'Fıstıklı Steak Köfte' denemek ister misiniz?
'Fıstıklı Steak Köfte' denemek ister misiniz?
GİRİŞ 22.01.2014 17:23 GÜNCELLEME 22.01.2014 17:23

Kıymanın farklı şekillerde kızartılmasıyla oluşan ve yüzlerce çeşidi bulunan köfte steakla buluştu. Ramazan Bingöl et lokantası geniş ürün yelpazesine fıstıklı steakı da ekledi. Steak tahta üzerinde farklı pişirme teknikleri, kızarmış sebze,domates,soğan ve patates eşliğinde servis edilen steak, yeni bir bakış açısıyla fıstığı da bünyesine aldı.

İlk olarak gurmeler tarafından test edilen Fıstıklı steak büyük beğeni topladı. Özel hazırlanan kıymanın fıstıkla harmanlandığı, farklı yoğurma ve pişirme teknikleri, göze hitap eden sunumuyla Fıstıklı Steak, vazgeçemeyeceğiniz lezzetler listesinde ilk sıralarda yer alacak.

Steak kültüründe bir ilk!

Türk mutfağını nakşederken, farklı lezzetlerden karışımlarla da yenilikler meydana getiren Ramazan Bingöl, Fıstıklı Steak köfteyle steak ve köfte kültürüne yeni bir yön verdi.

Fıstıklı steak, kısa sürede Ramazan Bingöl Et Lokantalarının en çok tercih edilen ürünleri arasına girmeyi de başardı.Ayrıca Fıstıklı Steak oluşturulmasından sunumuna tamamen bir Ramazan Bingöl ürünü. ve bu sebeple de Türkiye'de bir ilk ve tek olma özelliği taşıyor.

210 gram ağırlığı, özel sunumu ve doyumsuz lezzetiyle tadını damağınızda bırakacak bu lezzeti Ramazan Bingöl Et Lokantası şubelerinde deneyebilirsiniz...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL