Tatlı ve yemek çeşitleriyle parmak ısırtıyor

Kütahya'nın termal turizmde iddialı ilçesi Simav'da yemek ve tatlı sektöründe kalitesi ve lezzet farkıyla bir marka haline gelen Eynal Kaplıcaları Restoranın deneyimli ustası Ertuğrul Akın yaptığı birbirinden lezzetli yemek ve tatlı çeşitleriyle müşterilerine parmak ısırttırıyor.

Tatlı ve yemek çeşitleriyle parmak ısırtıyor
Tatlı ve yemek çeşitleriyle parmak ısırtıyor
GİRİŞ 07.02.2013 15:20 GÜNCELLEME 07.02.2013 15:21

Tatil ve şifa ortamından yararlanmak maksadıyla Türkiye'nin dört bir yanından Simav'a gelen kaplıca müşterilerine Türk mutfağının en seçkin yemek ve tatlı çeşitlerini bir arada sunan meslekte 15 yıllık deneyimli Ertuğrul ustanın yemek ve tatlı çeşitlerini tadanlar ikinci bir tabak daha istiyor.   Restoranın 15 yıllık ustası Ertuğrul Akın, deneyimini kaliteli üretim çizgisiyle birleştirince müşterilerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. 

Kabak tatlısı başta olmak üzere höşmerim, fırında sütlaç ve kazandibi tatlı çeşitlerinde hatırı sayılır bir şöhretin sahibi olan Ertuğrul ustanın birbirinden ilginç 20'yi aşan tatlı çeşitlerini müşteriler çok beğeniyor.   Kaplıca müşterilerinin yanı sıra yerli halkında yararlandığı 900 yatak kapasiteli Eynal Kaplıcaları Termal Tesislerindeki Restoranda güler yüzlü hizmetlerini tam 15 yıldır sürdüren Ertuğrul usta yaptığı tatlı ve yemeklerde organik malzeme kullanımına ve taze olmasına önem gösteriyor.   Yaptığı tatlı çeşitleri ve yemekleriyle vatandaşlarda bağımlılık oluşturmayı başaran Ertuğrul usta hem kaplıca müşterilerinin hem de yerli halkın özel günler için de ilk tercih ettiği aşçıların başında geliyor. 

Simav'da ağız tadıyla tatlı ve yemek isteyenleri Eynal Kaplıcaları Restorana beklediğini ifade eden Ertuğrul Akın, "Büyük oteller ve ünlü restoranların aşçılarıyla yarışacak gücü kendimde buluyorum. Tatil ve şifa bulmak amacıyla Simav'a gelenler şifalı sularıyla Eynal kaplıcalarını tatlı ve yemek çeşitleriyle de beni hiç unutmuyorlar. Bu durum bana çalışma şevki veriyor. Mesleğimde en iyi olmak için sürekli bir arayış içerisindeyim " şeklinde konuştu.

 

Tatlı ve yemek çeşitleriyle parmak ısırtıyor
GALERİYE GİT
KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL