Zemzemli lokuma büyük ilgi

Kayseri'de faaliyet gösteren 83 yıllık şeker firmasının Ramazana özel piyasaya sunduğu zemzem suyundan yapılmış lokum çeşitleriyle yoğun ilgi gördü.

Zemzemli lokuma büyük ilgi
Zemzemli lokuma büyük ilgi
GİRİŞ 29.07.2013 14:55 GÜNCELLEME 29.07.2013 17:15

Kazancılar Çarşısı'nda faaliyet gösteren 'Paşalar Şekercisi' işletme sahibi 30 yaşındaki Paşa Suluhan, Ramazan ayına özel Zemzem suyundan yapılmış lokum çeşitlerini satışa sunduklarını ve lokumların yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Şu ana kadar organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren üretim tesisinde 81 ton Zemzem suyundan yapılmış lokum üretip, piyasaya sunduklarını dile getiren Suluhan, şöyle dedi:

"81 ilde 81 ton Zemzem suyundan yapılmış lokumları satışa sunduk. A-101 market zinciri ile anlaşmalıyız. Ülke genelinde 2 bin 32 mağazada raflardayız. Böylece Kayseri'den ürettiğimiz zemzemli lokumlar ülke genelinde de ağızları tatlandırıyor."

Üretim esnasında kazanlara Zemzem suyunun ilave edildiği ve kivili, çilekli, muzlu, fındıklı, bademli gibi çeşitlerle de zemzemli lokumları halkın beğenisine sunduklarını ifade eden Suluhan, şuana kadar gösterilen ilgiden de memnun olduklarını söyledi. Zemzem sulu lokumların kilosunun 8 TL olduğunu kaydeden Suluhan, Ramazan ayı boyunca da üretime devam edeceklerini, günlük üretim kapasitelerinin ortalama 4 ton olduğunu dile getirdi.

)

 

Zemzemli lokuma büyük ilgi
GALERİYE GİT
KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL